Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Soron következik ma kezdõdõ ülésünk napirendjének megállapítása.

A házbizottság az Országgyûlés ülésének napirendjére, a tanácskozás idõtartamára, a felszólalási idõkeretekre és az elõterjesztések együttes tárgyalására vonatkozó ajánlását kézhez kapták képviselõtársaim.

Megkérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy egyetért-e a házbizottság ajánlásával? Kérem, kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)

Köszönöm szépen. Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége a házbizottság napirendi javaslatát elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a számvitelrõl szóló törvény módosítását kezdeményezõ elõterjesztés részletes vitájára a mai napon nem tudunk sort keríteni, erre holnap délután - a határozathozatalok során - kerül sor. Ezt követõen az 1997. évi költségvetési törvényjavaslat részletes vitájának lezárása után, a holnapi napon, este kerül sor az elõterjesztés részletes vitájára.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a nemzeti hírügynökségrõl szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/3321-es számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3321/1-es és 15-ös számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Avarkeszi Dezsõ államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage