Bauer Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Én nagyon örülök annak, hogy a Fidesz álláspontja ebben a kérdésben most világos volt, hogy õk támogatják azt - ha jól értettem -, hogy ez a dolog már '97-ben megvalósul, és örülök annak.

(11.00)

Pontosan nem elég világos, hogy az MDF mit mondott, csak az a kérdésem még, hogy ahogy én a szavazási statisztikát láttam, abból az tûnt ki, hogy a Fidesz, MDF, KDNP amellett szavazott, amikor a módosító indítványról szavaztunk, hogy halasztódjék el ez a dolog. A szavazásnál, amikor azon a bizonyos szavazáson az Országgyûlés errõl szavazott, a kormánypártok - valóban igaza van Bogárdi Zoltánnak -, a két kormánypárt nagy többsége döntött úgy, hogy ne halasszuk el 1998-ra ezt a dolgot, és a kialakuló Fidesz-MDF-KDNP-koalíció volt az - néhány szocialista képviselõ mellett -, amely amellett volt, hogy halasszuk el ezt a dolgot.

Jó lenne, hogyha a kibontakozó és kormányra készülõ pártszövetség tisztázná, hogy mi is az álláspontja ebben a kérdésben, és aszerint szavazna. (Közbeszólás: Majd ha kormányon leszünk! -Taps a kormánypártok soraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage