Csiha Judit Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Tisztelt Képviselõ úr! Tisztelt Képviselõtársaim! A felszólalásának a legvége vonatkozik csak arra a területre, amelynek a felügyeletét én látom el. Azért annyit hadd jegyezzek meg, hogy az ÁPV Rt. kezelésében 43 cég van a kulturális és humán infrastruktúra ügyvezetõ igazgatóság kezelésében. Amire a kérdés vélhetõleg irányul, a Bibliofil Könyvterjesztõ Kft. privatizációjára, ehhez csak két megjegyzést tennék.

Az egyik az, hogy ha igaz, ezekben a percekben dönt az igazgatóság a pályázatok elbírálásáról, úgyhogy ha jogom lenne, akkor sem tudnám befolyásolni már a döntést.

A másik. A pályázati feltételek és szempontok kidolgozásának feladata és tiszte az, hogy megfogalmazza azokat az igényeket, azokat a követelményeket, amikrõl ön is beszélt. Én nagyon bízom benne, hogy ezekben a követelményekben megjelent mindaz, ami itt a parlament kulturális bizottságában elhangzott. Nekem a jelenlegi pozíciómban és az eddig eltelt idõ alatt is csak egy feladatom van, hogy az igazgatóság döntése megfelelt-e a törvényeknek és a kiírás feltételeinek. Köszönöm. (Taps a kormánypárti oldalról.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage