T. Asztalos Ildikó Tartalom Elõzõ Következõ

T. ASZTALOS ILDIKÓ ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi minisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselõ Urak, Államtitkár Asszony! Elnézést kérek, de tapasztalatlanságom a mentség arra, hogy Bogárdi képviselõ úr felszólalása után kissé késve nyomtam meg ezt a billentyût, mert én tulajdonképpen az õ mondókájára szeretnék - nagyon röviden - reagálni, és elnézést kérek képviselõ uraktól, hogy én elkéstem.

Bogárdi képviselõ úr érintette a GATT-VTO problémát is. Szeretném jelezni képviselõ úrnak, hogy az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium természetesen ugyanilyen állásponton van, hogy a '92-ben elkövetett - valamilyen okból létrejött - téves információt korrigálnunk kell. Itt tulajdonképpen a minisztériumban különbözõ alternatívák merültek fel, hogy miképpen történjen ennek a korrigálása, mert természetesen az a minisztérium szakemberei számára is egyértelmû, hogy ezt rövid úton, rövidesen, záros határidõn belül korrigálni kell. És természetesen ennek módjáról képviselõ urat - megfelelõ formában - tájékoztatni fogjuk.

Természetesen a parlamenti bizottság felállításának a dolga az nem az IKM feladata, és ebben nem tudunk állást foglalni, de mindenki számára egyértelmû, hogy a '92-ben adott, vagy tévesen, vagy valamilyen félreértelmezésbõl adott adatok, azok nem tarthatók. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage