Csiha Judit Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Kedves Képviselõtársaim! Egy-két alapfogalmat, úgy látszik, még azon képviselõknél is tisztázni kell, akik a privatizáció ügyében igencsak járatosak.

Amit a Latorcai képviselõ úr felvetett, nem privatizációs ügy, egy olyan szerzõdéskötéssel kapcsolatos, aminek az alapját 1993-ban teremtették meg, és amit 1995 nyarán - kedves Varga Mihály képviselõ úr - kötöttek meg. Ezt azért hangsúlyozom - ezt a két dátumot -, mert az az állítás, hogy az új vezetés mûködésének megkezdése óta sem szûnnek meg a privatizációs anomáliák, ez aligha szolgálhat bizonyítékul. A képviselõ úr - Latorcai képviselõ úr - mondandójában többször elhangzott, hogy folytak és folynak ezzel az üggyel kapcsolatban vizsgálatok ebben a pillanatban is.

Ezért tisztelettel kérem képviselõtársaimat, hogy ezt a fajta kérdésfelvetést, amit én persze jó szívvel veszek megválaszolásra - nézzék el -, hogy akkor kerül sor, ha a vizsgálatok befejezõdtek. Addig semmi egyébre nem jó az ilyenfajta, "halaszthatatlan" országos jelentõségû napirend elõtti felszólalás, mint újabb indulatok keltésére. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage