Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván- e még valaki hozzászólni. Nem. Fodor államtitkár úr nem most kíván reagálni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! Tekintve, hogy módosító indítvány érkezését nem jelezték, az általános vitát lezárom. Mivel nincs módosító indítvány, ez azt jelenti, hogy részletes vitára sem kerül sor. Megkérdezem, hogy van-e valakinek ezzel kapcsolatosan észrevétele? Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Az országgyûlési határozati javaslatról való szavazásra a holnap ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a növényfajták állami elismerésérõl, valamint a vetõmagvak és a vegetatív szaporítóanyagok elõállításáról és forgalmazásáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lehetõség szerinti lezárása.

(20.30)

Az elõterjesztést T/3167. számon, a mezõgazdasági bizottság ajánlását pedig T/3167/6. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Tisztelt Országgyûlés! Elõször az írásban elõre jelentkezett képviselõtársainknak adom meg a szót. Szólásra következik Berregi István képviselõ úr, Független Kisgazdapárt, akit Pálfi Dénes képviselõ úr követ.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage