Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérdezem miniszter urat, kíván-e válaszolni a kérdésre? Nem kíván válaszolni. Több felszólaló ehhez a kérdéshez nincs, ezért a vita e szakaszát lezárom.

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki szólni az ajánlás 10. pontjához, amely az egységes javaslat 246. § a) pontjának kiegészítését indítványozza. Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! A vita e szakaszát és a záróvita egészét lezárom.

Megkérdezem Medgyessy Péter pénzügyminiszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Nem kíván válaszolni.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az elõterjesztés az alkotmányi bizottság módosító javaslatait a T/2843/255. számú ajánlás 1-10. terjedõ pontjai szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 159 igen szavazattal, 14 nem szavazattal és 20 tartózkodással a módosító javaslatokat elfogadta. (Közbeszólás: Elég kevés. Ja, elnézést. Igen.)

Határozatképtelen az Országgyûlés. Megismétlem a szavazást.

Ismételten megkérdezem a tisztelt Országgyûlést elfogadja-e az elõterjesztés az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatait a T/2843/255. számú ajánlás 1-10. terjedõ pontjai szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a módosító javaslatokat 188 igen szavazattal, 8 nem szavazattal és 24 tartózkodással elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Most a törvényjavaslat egészérõl határozunk.

Kérdezem az Országgyûlést, hogy elfogadja-e az értékpapírok forgalomba hozataláról, a befektetési szolgáltatásokról és az értékpapír-tõzsdérõl szóló törvényjavaslatot az imént módosított szöveg szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a törvényjavaslatot 171 igen szavazattal, 48 nem szavazattal, 5 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportja nevében Hidasi Rezsõ kívánja a frakció szavazatát megindokolni. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage