Szabó Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZABÓ ZOLTÁN mûvelõdési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Ház! A Független Kisgazdapárt képviselõi közül egy újabb képviselõtársunk tv-kritikusi munkásságának egyik gyöngyszemét élvezhettük az imént.

Nem tudom - Toller képviselõ úr is szóvá tette -, hogy a tisztelt Ház, az ország nyilvánosságára mennyiben tartozik a tv-kritikusi tevékenység, de hát ez legyen a Független Kisgazdapárt frakciójának dolga.

Én arra szeretném felhívni a frakció és képviselõ úr figyelmét, hogy a parlament, a kormány, a politikai szervek nem hivatottak, és nem áll sem jogukban, sem módjukban orvosolni a Független Kisgazdapártot ért vélt vagy valós sérelmeket, televízióban ért vélt vagy valós sérelmeket. A Házban csaknem 90 százalékos többséggel elfogadott médiatörvény erre a célra az Országos Rádió- és Televízió-testület panaszbizottságát hozta létre, oda lehet fordulni, a panaszbizottság fogja megítélni, hogy a panasz jogos vagy nem jogos, és úgy gondolom, hogy teljesen felesleges ilyesmivel a Ház idejét terhelni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage