Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tulajdonképpen arra akartam figyelmeztetni a képviselõ urat, (Zaj, beszélgetés.) hogy vitának nincs helye a hozzászólás megtagadása kérdésében, ellenben a plenáris üléshez lehet fordulni, és akkor a plenáris ülés dönt. Tehát ez nem házbizottsági kérdés, hanem a plenáris ülés döntése elé tartozó kérdés. Miután azonban én is úgy látom, hogy valóban elmondta a mondanivalóját a képviselõ úr, ezzel ezt a vitát lezártnak tekintem.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a bírák, az ügyészek, a bírósági és ügyészségi dolgozók elõmenetelérõl szóló 1990. évi LXXXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot Hack Péter és Toller László visszavonta. Így az elõterjesztés általános vitájának folytatására nem kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a társadalombiztosítás pénzügyi alapjainak 1997. évi költségvetésérõl szóló törvényjavaslat, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevõszéki vélemény általános vitájának megkezdése. Az elõterjesztést T/3211. számon, az Állami Számvevõszék véleményét T/3211/2. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3211/3-4. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megadom a szót Akar László pénzügyminisztériumi államtitkár úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage