Csépe Béla Tartalom Elõzõ Következõ

CSÉPE BÉLA (KDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Én még szintén Sasvári Szilárdhoz hasonlóan egy alapítvány támogatása mellett szeretnék érvelni. Ez pedig a Házat-Hazát Alapítvány, amely részére 200 millió forintos javaslatot terjesztünk elõ, most már forrásmegjelöléssel.

Ez az alapítvány nagyon jelentõs segítséget nyújt elsõsorban a fiatalok részére a lakáshoz jutáshoz, házépítéshez. Nemrégen láthatta az ország közvéleménye Carter elnököt is, amennyiben segít ennek az alapítványnak egy ilyen házcsoport építésében. Én úgy vélem, hogy ez is egy olyan szociális terület, amellyel törõdnünk kell a nehéz gazdasági helyzet ellenére.

Ezért ennek az alapítványnak a költségvetési támogatását mindenképpen szükségesnek tartjuk, és ehhez szeretnénk kérni valamennyi pártnak a támogatását, mert a szavazásnál végül is ez csak úgy fog átmenni, hogyha elsõsorban a legnagyobb kormányzó párt, de a kisebb kormányzó párt is támogatni fogja. Ismétlem, forrásmegjelöléssel terjesztjük be. Köszönöm szépen. (Gyér taps a jobb oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage