Csiha Judit Tartalom Elõzõ Következõ

DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Ház! Kedves Képviselõ Úr! A minõsítése természetesen már, azt hiszem, ebben az országban senkit nem lep meg. Azt a számítási módot azonban érdekes lenne egyszer úgy rendesen megvitatni, hogy ki hányas számú hegedûs azon a poszton, ahol van.

Az ön felsorolásából az derült ki, hogy vezetõk leváltására került sor, olyan vezetõkére, akik az adott területért egy személyben felelõsek, és ha annak a területnek a munkáját vagy nem szervezik meg jól, vagy olyan hibákat vétenek, amik súlyosak, károsak, akkor természetes, hogy a fölöttük álló vezetõ felelõsségre vonja õket, és ha úgy ítéli meg, akkor a leváltásukat kezdeményezi, vagy saját maguk teszik meg ezt a lépést.

Én úgy gondolom, hogy ez a tisztességes eljárás azoknak a részérõl, akikre ön igen becsmérlõ kijelentéseket tett, de hát ez az ön szíve joga, azt mindenesetre továbbra is állíthatom, hogy minden olyan alkalommal, amikor a területen lévõ szervezetek vezetõi nem felelnek meg a feladatuknak, akkor az illetékes vezetõ ezt a lépést meg fogja tenni. Köszönöm. (Taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage