Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Elnök Úr...! (A felszólaló tovább beszél. - Moraj.) Elnök Úr...! (A felszólaló a kikapcsolt mikrofon és az elnöki felszólítás ellenére tovább beszél. - Taps.) Elnök Úr...! (A felszólaló, figyelmen kívül hagyva a letelt idõt, a többszöri elnöki figyelmeztetéseket, és a kikapcsolt mikrofont, hosszan beszél tovább. - Az elnök az asztalt kopogtatja. - Moraj, zúgolódás, bekiabálások.)

Tisztelt Országgyûlés! A házbizottság ajánlása szerint az elsõ körben a frakciók nevében elõször felszólalók részére 15 perc áll rendelkezésre, a második, illetõleg harmadik kormánypárti felszólaló részére 10 perc áll rendelkezésre. 16 perc 20 másodperc után én többszöri jelzést követõen megvontam volna a szót, ha erre módom lett volna. De felhívom a figyelmüket, hogy a házbizottság ülésén rendezzék ezt a kérdést. Ha 15 perc áll a rendelkezésre, akkor kérem a frakciókat, hogy ezt az idõt igyekezzenek betartani.

Szólásra következik Bretter Zoltán úr, Szabad Demokraták Szövetsége. Szólásra készül Fekete György úr, Kereszténydemokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage