Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem képviselõtársaimat, hogy kíván- e még valaki felszólalni? Puha Sándor képviselõ úr? Nem, akkor téves a monitorom jelzése. Kérdezem, hogy kíván-e valaki még felszólalni? Megkérdezem az elõterjesztõ képviselõ urat, hogy kíván-e reagálni? Nem kíván.

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadására holnap délután kerülhet sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a szociális igazgatásról és szociális ellátásról szóló 1993. évi III. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3453. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/3453/33. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat, hogy kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni - akár a foglalkoztatási, szociális, illetve önkormányzati bizottság részérõl.

(17.30)

Jelzés nem érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a módosítás alapját képezõ - a törvény szerkezeti rendjét követve -, a módosító javaslatok közti összefüggéseket figyelembe véve terjesztem elõ javaslatomat.

Felkérem Szili Sándor jegyzõ képviselõ urat, hogy ismertesse az egyes vitaegységeket!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage