Bogárdi Zoltán Tartalom Elõzõ Következõ

BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Köszönöm a szót, elnök úr. Tulajdonképpen Varga Mihály képviselõtársunk mindent elmondott, amit elmondhatott. A meglepõ csupán a kormánypártok reakciója. Jó lenne, ha egyeztetnének a kormánnyal, mert államtitkár úr, amirõl beszélt, az egészen más, mint amirõl Bauer képviselõtársam és Toller képviselõtársam beszélt. Jó lenne, ha a kormánnyal lenne valami kapcsolat, mert akkor egy húron lehetne pendülni. Ez az egyik.

A másik - Bauer képviselõtársamnak mondom -, hogy nem is mondhatott többet fideszes képviselõtársam, ugyanis mind ez ideig titkos az anyag. Nem tekinthetett bele. Errõl van szó. Pontosan azért szólt, hogy szeretnénk beletekinteni, hogy lássuk, hogy mi is történt. Utána el lehet mondani azt, ami a címe volt, hogy milyen hibái vannak - ha vannak hibái. Ha nincsen hibái, akkor nem is értem, hogy miért kellett ezt ennyi ideig titokban tartani.

A másik: miért nem lehetett lefordítani magyarra? Tényleg, az MDF nagyon szívesen segít a Fidesszel együtt, ha erre szükség van. De azt hiszem, nem ez a hiba. Valami más hiba van. Azt pediglen szeretnénk tudni, hogy mi. Köszönjük. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage