Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! A képviselõknek történõ szóadásban én voltam az, aki Bauer úrnak a tv-közvetítés idejébõl adtam szót. Azért, mert elõterjesztõként szerettem volna, ha utolsóként kap szót, és sikerül délelõtt lezárni a vitát.

De ezt követõen még jelezték képviselõk, hogy szólni kívánnak, ezért nem tudtuk a délelõtt folyamán lezárni a részletes vitát. Ezért az, hogy a sajtótájékoztatók idejébõl kapott szót, ez nekem köszönhetõ. Elnézést kell kérnem azoktól, akiknek ezzel megrövidítettük a sajtótájékoztatóját. De korábban úgy egyeztünk meg, hogy a plenáris ülés megelõzi fontosságában a sajtótájékoztatókat, és ezért mertem meghosszabbítani a plenáris ülés idejét.

Amennyiben egyébként ilyenkor bármelyik képviselõnek kifogása van, akkor pontosan 12 óra 30 perckor ügyrendi indítványt tehet, hogy azonnal zárjuk le úgy, ahogy ügyrendi indítvány hangzott el korábban többször, hogy folytassuk a sajtótájékoztatók idejében.

Én bármelyik kérdésben nyitott vagyok. Ha ügyrendi indítvány hangzik el, hogy folytassuk az ülést, vagy zárjuk le, megszavaztatom, és a jelen lévõ képviselõk dönthetnek. Ebben az esetben - szándékunk ellenére, hangsúlyozom - nem sikerült lezárni a részletes vitát. Ezért a szavazásokat követõen fogjuk folytatni még ma délután.

Köszönöm a részvételüket. (Taps.) És folytatjuk 13 óra 30 perckor az ülésünket.

(Szünet: 12.54-13.31

Elnök: dr. Kóródi Mária

Jegyzõk: Boros László, Szili Sándor)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage