Kocsi László Tartalom Elõzõ Következõ

KOCSI LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Államtitkár Asszony! Én köszönöm a korrekt szándékot, ami itt a tájékoztatásra vonatkozik, ugyanakkor úgy érzem, hogy azokra a kérdésekre, amelyeket feltettem, nem kaptam pontos választ. Nem tudom, hogy az e az oka, hogy nincsenek elégséges adatok, vagy pedig az adatok elemzése hiányzik még, amelynek tudomásom szerint meg kellett volna, hogy történjenek.

Ha ez nem történt meg, akkor azt nagyon fájó és káros dolognak tartom, tekintettel arra, hogy az ügy kezelésében az a politikai magatartás, aminek a tanúi lehettünk az elmúlt hetekben, valószínûleg nem tesz jót a konkrét megoldásnak. Sõt, vannak, akik úgy fogalmaztak, hogy az ügy kezelése nem nélkülözi akár "öko-torgyánizmus" jelenségeit sem, tehát én ezt hibásnak tartom.

Azonban épp olyan károsnak tartom azt is, és valószínû, hogy következményekkel járónak a helyi kezelésében az ügynek, hogyha vagy a tárca, vagy háttérintézményei képtelenek eleget tenni határidõre a feladatuknak. Köszönöm. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage