Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Képviselõ Úr! Az ön által elmondottakat az ajánlás pontjai és a rendelkezésünkre álló adatok alapján nem tudjuk értékelni. Amennyiben önnek erre észrevétele volt, akkor módosító javaslatot tudott volna benyújtani. Most... (Közbeszólások az ellenzék padsoraiban: Most derült ki.) De szeretném pontosítani. Azért kérdeztem a képviselõ urat is, hogy mondja meg, hogy hol találhatók ezek az ellentmondások. Kérem, mutassák meg, hogy hol vannak! Én szívesen elfogadom, de nem találjuk. Kérem, hogyha valaki meg tudja mondani, hogy mely pont... (Demeter Ervin közbeszól: A 46. vagy a 47.) Vagy a 48. esetleg.

Tisztelt Képviselõtársaim! A képviselõ úr vagy tételesen benyújtja a módosító javaslatát, és akkor tudunk ezzel a kérdéssel mit kezdeni, vagy nem. Én tovább nem tudok ezzel az üggyel... Õszintén sajnálom, sem a 47., sem a 46. § nem tartalmazza. Az egységes javaslat tartalmazza ezeket az összegeket.

Itt most nem tudunk ezzel foglalkozni, mert az egységes javaslat már nem része a vitának, képviselõ úr. A koherenciazavar kiküszöbölésének megvan a maga eljárási módja. Most erre már nem látok itt lehetõséget, kivéve, hogyha ön módosító javaslatot nyújt be. Megadom a szót Salamon László képviselõ úrnak, Fidesz.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage