Szekeres Imre Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZEKERES IMRE (MSZP): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselõtársaim! Gondolom, a Ház mindkét oldalán felcsendülõ taps azt jelezte, hogy azzal, amit Szabó Iván mondott, a Ház döntõ többsége egyetért.

Nagyon sajnálom, hogy hiányoznak ma olyan képviselõk, akiknek ezt az intõ szózatot meg kellett volna hallgatniuk. Gondolok az elõzõ négy, napirend elõtti vita tapasztalataira, és csak egyet tudok kívánni, hogy mindaz, amit Szabó Iván mondott, az a február 3-án kezdõdõ parlamenti ülésszakon valósággá is váljon.

És egyben engedjék meg, hogy a szocialista képviselõcsoport nevében megköszönjem a Ház dolgozóinak azt a segítséget és munkát, sokszor éjszakába nyúló tevékenységüket, amellyel segítették a törvényhozás munkáját, és a sajtó-, a médiavilág szereplõinek, a parlamenti tudosítóknak, a televízió, a rádió munkatársainak pedig azt, hogy meg próbálták tükrözni, hogy mi történik itt az ország Házában, hogy a közvélemény is értesüljön arról, hogy itt mit csinálunk és mit tevékenykedünk. Köszönöm szépen. (Taps. - Szabó György közbeszól: Köszönjük a gyorsírók munkáját.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage