Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Jegyzõ képviselõtársam arról tájékoztatott, hogy Dávid Ibolya a szavazás után jelzett. (Zaj.)

Tisztelt Országgyûlés! Megismételjük a szavazást. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy az alkotmányügyi bizottságnak a T/2505/27. számú ajánlásának a 6. pontját koherenciazavar kiküszöbölése céljából elfogadja-e vagy nem. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Tisztelt Országgyûlés! Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 129 igen szavazattal, 99 ellenszavazat és 33 tartózkodás mellett a javaslatot nem fogadta el.

Tisztelt Országgyûlés! Az egységes javaslat alapján zárószavazás következik. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az állam tulajdonában lévõ vállalkozói vagyon értékesítésérõl szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat szerint? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Tisztelt Országgyûlés! Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 186 igen szavazattal, 62 ellenszavazat és 24 tartózkodás mellett az egységes javaslatot elfogadta.

Megkérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni? Megadom a szót Kutrucz Katalin képviselõ asszonynak, MDNP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage