Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Elõzetesen írásban senki nem jelezte felszólalási szándékát. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. A Magyar Szocialista Párt képviselõjének, Mayer Antal úrnak adom meg a szót. (Mayer Antal: Elnézést, téves.) Téves jelzés volt.

Kérdezem, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem.

Módosító javaslatot senki nem nyújtott be, tisztelt Országgyûlés, ezért az általános vitát lezárom. Mivel nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor, az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról döntünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a NATO közötti 1997. évi egyéni partnerségi program tervezetének jóváhagyásáról szóló országgyûlési határozati javaslatát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 285 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Most kérdezem a képviselõcsoportokat, hogy kívánják-e szavazatukat indokolni. (Dr. Jeszenszky Géza jelentkezik.) A Magyar Demokrata Néppárt részérõl Jeszenszky Géza képviselõ úr kívánja megindokolni a párt szavazatát. Megadom a szót.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage