Nagy Frigyes Tartalom Elõzõ Következõ

DR. NAGY FRIGYES földmûvelésügyi miniszter: Tisztelt Torgyán József Képviselõ Úr! Nagyon sajnálom, hogy az ön kiadványában nem javították ki a gépelési hibát. Ugyanis nem a mezõgazdasági hústermelõk megnövekedett terheirõl, hanem a mezõgazdasági kistermelõk megnövekedett... (Derültség és taps a kormánypártok soraiban. - Közbekiáltás: Hallod, Józsi?) ...terheirõl szólt Raskó György képviselõ úr észrevétele.

Mérhetetlenül sajnálatos, hogy 300 ezer olyan ember található ma vidéken, akik nem kapnak ellátást. Ezt mi is valóban tragikusnak tartjuk. Ismert azonban, hogy a társadalombiztosítási költségvetés milyen deficittel veszélyezteti Magyarország stabilitását. Ettõl függetlenül érdemlegesnek kell tartanunk kell azt, és meg kell fontolnunk az ezzel való foglalkozást.

Ami pedig a hústermelõk kérdését illeti, nagyon sajnálom, de azt hiszem, hogy ha valaki áttanulmányozta az 1997-es támogatási rendszert: igyekezett a földmûvelésügyi tárca abba új elemeket vinni olyan tekintetben, hogy az állattenyésztés valamelyest elõre tudjon lépni 1997-ben. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage