Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Megkérdezem a kormány jelen lévõ képviselõit, kíván-e valaki szólni. (Senki sem jelentkezik.)

Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.)

Tisztelt Országgyûlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az országgyûlési határozati javaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.)

Tisztelt Országgyûlés! A határozathozatal következik.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a társadalmi szervezetek, a nemzeti és etnikai kisebbségi szervezetek, valamint az egyházak költségvetési támogatására szolgáló pénzügyi eszközök elosztásának bizottsági elõkészítésérõl szóló 74/1994. (XII.27.) országgyûlési határozat módosítását kezdeményezõ országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 220 igen szavazattal, 4 nem szavazattal és 1 tartózkodással az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják- e szavazatukat megindokolni. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a Budapest Bank privatizációjával kapcsolatos állami számvevõszéki vizsgálatról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitája és a határozathozatal.

(20.30)

Sepsey Tamás önálló indítványát új változatban H/3790. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Megadom a szót Sepsey Tamás úrnak, a napirendi pont elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage