Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az ismertetett vitaszerkezetet. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 1. és 2. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nem jelentkezik senki.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg, az ajánlás 3-6. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván- e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nem jelentkezik senki.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 7. pontja szerint. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nem jelentkezik senki.) Felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A határozati javaslat részletes vitáját lezárom. Kis Gyula József bizottsági elnök úr a határozathozatalt megelõzõen kíván szólni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról a jövõ heti Alésünkön határoz az Országgyûlés!

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárása. Az elõterjesztést T/3204. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3204/36., /37. és /41. számokon kapták kézhez képviselõtársaim.

Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi napon felszólalásra már senki nem jelentkezett, de a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében az általános vitát nem zártuk le. A módosító javaslatok benyújtásra kerültek, ezért az általános vitát lezárom; a részletes vitára bocsátásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a bányászatról szóló 1993. évi XLVIII. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3110. számon, a gazdasági bizottság ajánlását T/3110/33. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem, hogy a gazdasági bizottság részérõl kívánja-e valaki az ajánlást szóban kiegészíteni. (Nem jelentkezik senki.) Nem kívánja.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására a törvény szerkezeti rendjét követve terjesztem elõ javaslatomat. Felkérem a jegyzõ urat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage