Pál Béla Tartalom Elõzõ Következõ

PÁL BÉLA (MSZP): Köszönöm államtitkár úr válaszát. Én azt gondolom, hogy ez megnyugtató volt nemcsak számomra, hanem mindazoknak a számára, akik ezen intézmények szolgáltatásait igénybe veszik.

Két dologra szeretném még talán felhívni a figyelmet. Az egyik, hogy valóban így van, hogy ezek az intézmények bár lakóterületi ellátást végeznek és közintézményként mûködnek, nem részesültek az energia-áremelkedésre biztosított kompenzációból és bérfejlesztésbõl sem. Így tehát ezúton is kérem képviselõtársaim figyelmét, hogy a '98- as költségvetésnél ne feledkezzünk meg errõl.

Ide tartozik az a problémakör is, hogy az intézmények egyötödének rendezetlen az ingatlanhelyzete is, ami ugyancsak veszélyezteti jövõjüket. Tehát kérem, hogy az e területre vonatkozó törvények tárgyalása során ne feledkezzünk meg a munkahelyi mûvelõdési intézményekrõl, amelyekben a látogatók száma az elmúlt évben meghaladta a hárommillió fõt. Ezzel is szerettem volna bizonyítani, milyen nagy szükség van erre az intézményrendszerre. Köszönöm a válaszát. Köszönöm a figyelmet. (Gyér taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage