Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel további felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom, és megnyitom a részletes vita második vitaszakaszát, az ajánlás 20. pontjának megfelelõen. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a harmadik vitaszakaszt, az ajánlás 21. pontja szerint. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom az utolsó vitaszakaszt, az ajánlás 23. és 24. pontjaiban benyújtott módosító javaslatokról. (Senki sem jelentkezik.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát is lezárom.

Ezzel az elõterjesztés valamennyi módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vitát lezártam. E törvényjavaslat részletes vitáját tehát összességében is lezárom.

Megkérdezem Fodor István államtitkár urat, hogy kíván-e reagálni. (Dr. Fodor István jelzi, hogy nem kíván reagálni.) Nem, majd a határozathozatalt megelõzõen.

A módosító javaslatokról jövõ heti ülésén határoz az Országgyûlés. Figyelemmel Göndör képviselõ úr felszólalására, javaslom, hogy a heti bizottsági ülésen foglalkozzanak a témával.

Tisztelt Országgyûlés! Soron következik a csõdeljárásról, a felszámolási eljárásról és a végelszámolásról szóló 1991. évi XL. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat részletes vitája. Az elõterjesztést T/3407. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/3407/74. számon kapták kézhez képviselõtársaim. A hatáskörrel rendelkezõ bizottságok kívánnak-e szólni? Megadom a szót Pálfy István képviselõ úrnak, MSZP... (Farkas Imre jelentkezik.) - elnézést. Megadom a szót Farkas Imre képviselõ úrnak, MSZP.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage