Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! További felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

Az elõterjesztés valamennyi, módosító javaslattal érintett részét illetõen a részletes vita lezárásra került. A törvényjavaslat részletes vitáját lezárom.

Megkérdezem Keller László államtitkár urat, most, vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Keller László: Késõbb, elnök úr.) Késõbb. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról jövõ heti ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Soron következik a területfejlesztési támogatások és a decentralizáció elveirõl, a kedvezményezett területek besorolásának feltételrendszerérõl szóló országgyûlési határozati javaslat részletes vitája. Az elõterjesztést H/3483. számon, a bizottságok együttes ajánlását H/3483/38. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkezõ bizottságokat: kívánják-e ajánlásukat szóban is kiegészíteni? Nem kívánják.

Tisztelt Országgyûlés! A mai részletes vita szakaszolására az országgyûlési határozati javaslat szerkezeti rendjét követve terjesztem elõ javaslatomat.

Az ajánlás 29. pontjában szereplõ módosító indítvány nem felel meg a jogszabályszerkesztés követelményeinek, ezért erre nem nyílik meg a részletes vita. Felkérem jegyzõ urat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage