Kristóf István Tartalom Elõzõ Következõ

DR. KRISTÓF ISTVÁN (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Én szerettem volna megmaradni az elõterjesztés általános vitájának keretében, azonban Dávid Ibolya képviselõ asszony olyan tényállítást tett a hozzászólásában, amelyre kénytelen vagyok két percben reagálni.

Ellenzéki képviselõtársaink a székházügyi albizottság tevékenységével összefüggésében számtalan helyen és számtalan alkalommal hivatkoznak arra, hogy ezt a bizonyos Fidesz-MDF székház- ügyet az Állami Számvevõszék már két alkalommal is vizsgálta, és mindent rendben lévõnek találtak.

Szeretném tájékoztatni a tisztelt Házat, hogy ezzel a kérdéssel a székházügyi albizottság több alkalommal foglalkozott, és arra az egyértelmû, határozott és nagyon világos megállapításra jutott, hogy az Állami Számvevõszék ebben a kérdésben semmiféle érdemleges vizsgálatot le nem folytatott sem az ÁVÜ, sem pedig az érintett pártok tekintetében. (Dr. Trombitás Zoltán közbeszólása.)

Azért vagyok kénytelen ezt elmondani, mert Dávid Ibolya képviselõ asszony természetesen ezzel tisztában van, ennek ellenére ezt az állítást változatlanul terjeszti. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage