Kis Gyula József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. KIS GYULA JÓZSEF (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselõtársaim! Ha valakinek nincs takargatnivalója, akkor egyezzék bele ebbe a vizsgálóbizottságba. (Dr. Szigethy István: Errõl van szó!) Nagyon egyszerû, és nem szemforgató - vagy ha ez nem tetszik, hipokrita, farizeus, kétarcú, álságos - módon a bizottság eredeti feladatából valami egész mást csináljon.

Kedves Uraim! Ez hasonlít az elvtársak módszereire, miszerint nem osztogatják, hanem fosztogatják, nem Moszkvában, hanem Leningrádban - ez a bizottság nem az lenne, amire létrejött.

Tehát azt javasolom, hogy minden késõbbi hasonló, oda-visszavágás megelõzésére fogadják el, hogy vizsgáljuk meg mind a hat parlamenti párt ingatlanügyeit (Dr. Szigethy István: Persze!), és arra nézvést most ne igyekezzenek különbözõ indítványokkal olyan módon kifutni az idõbõl, ami erre nem fog lehetõséget adni.

Mindannyiunk érdeke lenne, és akkor nem kéne majd négy év múlva azt mondani, hogy ki, mikor, '93-94-95-96-97-ben nem élt ezzel a lehetõséggel. Egyszer már élni kellene ezzel a lehetõséggel. Köszönöm.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage