Bauer Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm a szót, elnök úr. Én még egy megjegyzést szeretnék tenni az elhangzottakhoz, ami az elõzõ két percembe már nem fért bele. Komolyan azt gondolom, tisztelt képviselõtársaim, hogy az SZDSZ-nek, ha már ezt szóba hozta Áder János, a világon semmi takargatnivalója nincsen.

Ugyanis az SZDSZ 1990-ben megkapta a Mérleg utcai székházat, amit nyugodtan le lehet mérni az Új Magyarország stílusában akárhányszor, hogy mekkora, ennek semmi akadálya; és azóta semmilyen ingatlanügye az SZDSZ-nek nem volt. Az SZDSZ nem vett fel rá hitelt, az SZDSZ nem adott ingatlant, nem vett, nem foglalkozunk ilyen ügyekkel. (Demeter Ervin közbeszólása.)

De van is mindjárt egy javaslatom, tisztelt képviselõtársaim, hogy szemforgatásról ne eshessék szó. Azt javasolom, tisztelt képviselõtársaim, ne egy, hanem hat vizsgálóbizottságot hozzunk létre. Elnézést, nem konzultáltam, egyéni javaslat. Hatot. Mind a hat parlamenti párt ingatlanügyeit kezdjük el egyszerre vizsgálni! Ne toljunk el semmit! Ne halasszunk el semmit, s akkor kiderül, hogy senkinek sincs takargatnivalója. Máris hozzákezdhetünk mindenkihez, rajta! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage