Bauer Tamás Tartalom Elõzõ Következõ

BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen. Elnök Úr! Azt hiszem, aki itt ül ebben a parlamentben, az tudja, hogy valóban gyakran vitatkozom azzal, amit a Fidesz tesz, mond és csinál. De ha például megkérdezi Trombitás Zoltán képviselõtársunkat, hogy akár az alkotmány, akár az összeférhetetlenségi törvény vitájában kivel vitatkoztam és kivel értettem egyet, akkor tudnia kell, hogy mindig a tárgytól függ, hogy egyetértek-e a Fidesszel, vagy nem értek egyet a Fidesszel.

Valóban sokat, ahogyan egy parlamenti demokráciában szokásos, sokat vitatkozom velük. De egy dolgot ahhoz, amit most Deutsch Tamás mondott, mégis meg kell hogy jegyezzek, mert nem elõször használja azt a kifejezést velem kapcsolatban, hogy "körmöst adok a Fidesznek", és nem véletlenül használja ezt a kifejezést. Én azt szeretném kérni Deutsch Tamástól - mert ugyanis tudjuk, hogy honnan veszi ezt a szóhasználatot -, én mindig meg tudom különböztetni, akármilyen élesen vitatkozunk is egymással, a Fideszt a MIÉP-tõl, Deutsch Tamást Csurka Istvántól, a Fideszt a Magyar Fórumtól.

Azt szeretném kérni Deutsch Tamástól, hogy tegyen erõfeszítést, és próbálja meg õ is megkülönböztetni magát a Magyar Fórumtól és a MIÉP- tõl. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage