Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Megkérem képviselõtársaimat, foglalják el a helyüket, folytatjuk munkánkat.

Tisztelt Országgyûlés! Tájékoztatom az Országgyûlést, hogy az interpellációs idõszak végén felmerült ügyrendi kérdésben a házbizottság összeült, ülésezett, és a házbizottság döntése értelmében felkérte a házbizottság ülését és a jelen ülést is levezetõ elnököt, hogy az ügyrendi kérdések tisztázása érdekében forduljon az alkotmányügyi bizottsághoz. Az alkotmányügyi bizottság a kérdést megvizsgálja.

Tisztelt Országgyûlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetõleg tárgysorozatba- vételrõl való döntésre az Országgyûlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Errõl az érintett bizottságok közvetlenül kaptak értesítést. Az érdeklõdõ képviselõk a bizottsági fõosztály fõemelet 1. és 2. számú szobájában tájékozódhatnak.

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság március 12-ei ülésén dr. Szekeres Imre képviselõtársunk, Magyar Szocialista Párt, a magyar agrárexport-támogatás rendezésének elõsegítésére hivatott eseti bizottság felállításáról szóló H/3930. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A frakcióvezetõ úr a Magyar Szocialista Párt képviselõcsoportja nevében kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában az Országgyûlés határozzon.

Megadom a szót Szekeres Imre képviselõ úrnak, az önálló indítvány elõterjesztõjének, hogy ötperces idõtartamon belül indokolja javaslatát.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage