Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A Házszabály értelmében a határozathozatal elõtt képviselõcsoportonként legfeljebb egy képviselõ, valamint az elsõként felszólalásra jelentkezett független képviselõ fejtheti ki álláspontját, kétperces idõtartamban. Megkérdezem képviselõtársaimat, kívánnak-e élni a felszólalás lehetõségével. (Nincs jelentkezõ.) Ilyen jelzés nem érkezett, így most a határozathozatalra kerül sor.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy tárgysorozatába veszi-e Szekeres Imre képviselõ úr H/3930. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 203 igen szavazattal, 13 ellenszavazattal, 38 tartózkodással az önálló indítvány tárgysorozatba- vételét elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! A mezõgazdasági bizottság március 12-ei ülésén Glattfelder Béla képviselõtársunk, Fidesz, T/3852. számon benyújtott, a tulajdonviszonyok rendezése érdekében az állam által az állampolgárok tulajdonában igazságtalanul okozott károk részleges kárpótlásáról szóló, 1991. évi XXV. számú törvény módosítását kezdeményezõ indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Fidesz frakcióvezetõje a képviselõcsoport nevében kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában az Országgyûlés határozzon.

Megadom a szót Glattfelder Béla képviselõ úrnak, az önálló indítvány elõterjesztõjének.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage