Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról késõbbi ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és az osztrák szövetségi kormány között a Mörbisch-Siegendorf összekötõ út használatáról szóló, Mörbisch-ben, 1995. augusztus 21-én aláírt egyezmény kihirdetésérõl szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az elõterjesztést T/3871. számon, a külügyi bizottság ajánlását T/3871/3. számon kapták kézhez képviselõtársaim.

Megkérdezem a külügyi bizottság jelen lévõ képviselõit, kívánják-e ajánlásukat szóban kiegészíteni. Papp Pál képviselõ úr, kíván-e felszólalni? (Papp Pál: Kétperces hozzászólásra jelentkeztem.) Kelemen András úr? A bizottság nevében? (Dr. Kelemen András: Nem a bizottság nevében.) Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyûlés! Két egymással összefüggõ módosító javaslat érkezett, ezért javaslom, hogy a részletes vita egyetlen szakaszból álljon. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, egyetért-e ezzel. Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta. Megnyitom tehát a részletes vitát a módosító javaslatok alapján, és megadom a szót Papp Pál képviselõ úrnak, Magyar Szocialista Párt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage