Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatal következik. Az ajánlás 1. számú pontjában szereplõ módosító indítványról nem határozunk, mivel az nem kapta meg a szükséges bizottsági támogatást.

A H/3766/4. számú ajánlás 2. számú pontjában szereplõ módosító indítványt a kormány támogatja. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a kormány által támogatott módosító javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 175 igen szavazattal, 61 ellenében, 1 tartózkodással a támogatott módosító javaslatot elfogadta.

A határozathozatal végére értünk, a zárószavazásra jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Most soron következik az egyes sportcélú ingatlanok tulajdoni helyzetének rendezésérõl szóló 1996. évi LXV. számú törvény módosításáról szóló törvényjavaslat zárószavazása.

Dr. Toller László, Urbán Árpád, Páva Zoltán, Körösfõi László, Bakonyi Tibor, magyar szocialista párti képviselõk és dr. Nádori László úr, a Szabad Demokraták Szövetsége részérõl, önálló indítványt nyújtottak be T/3915. számon, az egységes javaslatot pedig T/3915/7. számon kapták kézhez.

Az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal ezért egyetlen döntést igényel.

A Házszabály vonatkozó rendelkezése értelmében most megadom a szót Világosi Gábor államtitkár úrnak, aki a kormány álláspontját fogja ismertetni.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage