Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a jegyzõ úr által ismertetett és az egyes részletrendelkezések összekapcsolását tartalmazó javasolt vitaszerkezetet. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyûlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Most soron következik az elsõ vitaszakasz az ajánlás 4-10. pontjai alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ. - Dr. Pusztai Erzsébet Keller László államtitkárral egyeztet.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát lezárom.

A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 11-76., valamint 82., 83. és 84. pontjainak megfelelõen. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 77. pontja szerint. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában... (Dr. Pusztai Erzsébetnek:) Látom, hogy a képviselõ asszony elégedetlen a tempóval, de ne haragudjon, erre elõre fel kell készülni. A forgatókönyvet a frakciók megkapják, tessék megnézni! Én nem tudok arra várni, hogy kövessék, hogy itt pótolják az elmulasztottakat.

Tehát most a harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 77. pontja szerint. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Nem kíván, a vita e szakaszát lezárom.

Most megnyitom a következõ vitaszakaszt az ajánlás 78-81. pontjaiban lévõ módosító javaslatok alapján. Megkérdezem, kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Nincs jelentkezõ.) Jelentkezõ nincs, a vita e szakaszát... (Dr. Pusztai Erzsébet jelzésére:) Jó.

Megadom a szót Pusztai Erzsébet képviselõ asszonynak, Magyar Demokrata Néppárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage