Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván- e valaki szólni. (Nincs jelentkezõ.) Torgyán József képviselõ úr? (Dr. Torgyán József: Tévedés, elnök úr.) Akkor téves jelzés érkezett.

Tisztelt Országgyûlés! Figyelemmel arra, hogy képviselõtársaink nem kívánnak az általános vitában részt venni, és az államtitkár úr sem kíván szólni, ezért az általános vitát lezárom. Mivel az elõterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról lehet dönteni, ha képviselõtársaink közül senkinek sincs ez ellen kifogása. (Nncs jelentkezõ.) Nincs.

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az európai hagyományos fegyveres erõkrõl szóló szerzõdés elsõ felülvizsgálati konferenciáján az európai hagyományos fegyveres erõkrõl szóló szerzõdés kiegészítéseként, annak szerves részeként elfogadott záródokumentum "A" melléklete, valamint az ideiglenes alkalmazás kiterjesztésérõl rendelkezõ határozat megerõsítésérõl szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 231 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

(19.20)

Megkérdezem a képviselõcsoportokat: kívánják-e indokolni szavazatukat. (Nincs jelentkezõ.) Nem.

Tisztelt Országgyûlés! Ezért soron következik mentelmi ügy. A mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság H/4227. számon határozati javaslatot nyújtott be Morvai Ferenc képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, mentelmi ügyében.

A bizottság indítványozza, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság megkeresésével érintett ügyben az Országgyûlés Morvai Ferenc országgyûlési képviselõ mentelmi jogát ne függessze fel. Megadom a szót dr. Kövér Lászlónak, a mentelmi bizottság elõadójának.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage