Torgyán József Tartalom Elõzõ Következõ

DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Úgy gondolom, ahhoz a színvonalhoz hozzáigazodni, amit Világosi Gábor államtitkár úr képvisel, nagy hiba lenne a Független Kisgazdapárt részérõl. De azért, hogy világos legyen számára, hogy nem õt idéztem -

én eddig még nem süllyedtem, igen tisztelt államtitkár úr -, hadd hivatkozzam arra, hogy a beterjesztett törvény indokolási részébõl olvastam fel az ön által kifogásolt részt, amely - ismétlem - szó szerint úgy hangzik: "a rendelkezésre álló összeg közel 69 százalékát leköti a már folyamatban lévõ beruházások támogatási igénye". (Közbeszólás az MSZP soraiból: Így van! Ezt is mondta, csak te nem ezt mondtad.) Azt mondtam, hogy ez az egész kérdéskört illetõen természetesen figyelembe vehetõ, de én az új, induló címzett támogatásról beszéltem, amelyrõl az önök elõterjesztése szól.

Rendkívül sajnálom, hogy ön ezek után a saját elõterjesztését zagyvának minõsítette - köszönöm a türelmüket -, de ön tudja, hogy miért tette ezt. (Közbeszólás: Józsi, megint nagyot alakítottál.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage