Világosi Gábor Tartalom Elõzõ Következõ

DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Hangsúlyozni szeretném még egyszer, képviselõ úr, hogy semmiféle megkülönböztetõ jelzésben a személygépkocsi nem részesült, tehát valóban abba a kategóriába tartozik, mintha egy átlagállampolgártól lopták volna el a gépjármûvet.

Biztosíthatom arról, hogy a közelmúltban a lopott gépjármû megtalálását elõsegítõ technikai rendszerekre pályázatot írt ki a Belügyminisztérium. Ezen pályázatnak az elbírálására májusban sor kerül, és bízom benne, hogy jóval jobb technikai feltételekkel eredményesebben tud fellépni a rendõrség a gépjármûlopásokkal szemben.

Szeretném azt is hangsúlyozni, hogy Magyarországon a rendõrség nem lépett kapcsolatba semmiféle maffiával. A rendõrség nem a maffiával tart kapcsolatot, hanem azokat üldözi, tehát csak ilyen vonatkozásban van vele kapcsolat. Az pedig természetesen sajnálatos, hogy a protokollfõnöknek a személygépkocsiját ellopták itt Magyarországon, a belügyi államtitkárét pedig feltörték Párizsban. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a bal oldalon.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage