Rózsa Edit Tartalom Elõzõ Következõ

RÓZSA EDIT (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök asszony. Magam is teljesen egyetértettem Hegyi Gyula képviselõtársammal, amikor azt mondta, a közjót az szolgálja, hogyha errõl az intézményrõl az állampolgárok minél szélesebb köre tud. Ezt Szabó Lajos képviselõ úr is támogatta, és ezzel magam is messzemenõkig egyetértek. Azzal is, hogy ebben nagyon nagy szerepe van a médiának. Szeretném hozzátenni, hogy ebben nekünk is, országgyûlési képviselõknek nagy szerepünk van.

Ugyan most nem elégedetten hátradõlve, de némiképpen elégedetten felállva, szeretném itt az elismerésemet a biztosok számára ezen a módon is kifejezni, hiszen én magam átélhettem azt például Szegeden, amikor a tevékenységük során arra is szántak idõt - napokat -, hogy errõl az intézményrõl a médián keresztül tájékoztassák az állampolgárokat, a polgármestereken keresztül a képviselõ- testületeket. Én azt gondolom, ezek olyan fontos programok, amelyeket ezen az úton is szeretnék megerõsíteni és további támogatást adni ezekhez, hogy azt a célt szolgálják, amelyeket itt a képviselõtársaim megfogalmaztak.

Elnézést kérek, én azt gondolom, ez a napirendhez mindenképpen hozzátartozik, és még egyszer ezúton is szeretném ezt a munkát megköszönni önöknek. Köszönöm. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage