Lányi Zsolt Tartalom Elõzõ Következõ

LÁNYI ZSOLT (FKGP): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Hölgyeim és Uraim! Tudvalevõ, hogy a Kisgazdapárt frakciója minden héten csütörtökön 10 órakor tart sajtótájékoztatót, most már két éve. Én vagyok a szóvivõ, és engedjék meg, hogy tényeket mondjak. Az utolsó hat hétben a Magyar Rádió Krónikája egyetlenegyszer sem vett részt a sajtótájékoztatónkon, a Magyar Televízió hat hete egyetlenegyszer sem vett részt a sajtótájékoztatónkon - utána lehet nézni. A Duna TV kivétel, az rendszerint megjelenik.

Na már most, a többi párt is tart sajtótájékoztatót. Helyesnek tartom, ha minden párt, minden parlamenti párt sajtótájékoztatójáról hírt ad a közszolgálati média, azonban nagyon csodálkozom azon, hogy még parlamenten kívüli pártok sajtótájékoztatóin is megjelenik a közszolgálati média, mind az MTV, mind a rádió Krónikája, a mi sajtótájékoztatóinkon pedig hat hete sem az MTV - hangsúlyozom -, sem a rádió Krónikája nem vett részt.

Ezt én tudom, én mindegyiken ott vagyok. Ezek tények, ezen vitatkozni lehet, de nem érdemes. Meg lehet kérdezni, valószínûleg megindokolják majd az illetékes közszolgálati médiák, hogy ezt miért teszik. Azonban ez az igazság, ez tény, és nem hiszem, hogy ezt vitathatja bárki is jelen pillanatban. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kisgazdapárti padsorokban.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Homepage