Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezik, a vita e szakaszát lezárom.

Tisztelt Országgyûlés! Megnyitom a második vitaszakaszt az ajánlás 2. pontjáról, amely azt kezdeményezi, hogy állami horgászjegy kiváltásához ne kelljen szervezeti tagságot igazolni és a fogási naplót leadni. Megkérdezem képviselõtársaimat, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs ilyen irányú jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom.

(19.00)

Megkérdezem Nagy Ferenc földmûvelésügyi miniszter urat... (Közbeszólások: Frigyes! - Derültség.) Nagy Frigyes földmûvelésügyi miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Nagy Frigyes: Nem.)

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról történõ határozathozatalok következnek.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 1. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés a módosító javaslatot 215 igen szavazattal, 27 nem szavazattal és 10 tartózkodással elfogadta.

Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e az alkotmányügyi bizottság módosító javaslatát a T/3566/102. számú ajánlás 2. pontja szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 80 igen szavazattal, 157 nem szavazattal és 13 tartózkodással a módosító javaslatot nem fogadta el.

Tisztelt Országgyûlés! Most a törvényjavaslat egészérõl határozunk. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, elfogadja-e a halászatról és horgászatról szóló törvényjavaslatot az imént módosított szöveg szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyûlés 208 igen szavazattal, 7 nem szavazattal, 38 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Megkérdezem a képviselõcsoportokat, kívánják- e szavazatukat megindokolni. Megadom a szót Gyimóthy Géza képviselõ úrnak, Független Kisgazdapárt.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap