Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! A vita e szakaszát lezárom. A részletes vita második vitaszakaszát nyitom meg az ajánlás 76. és 77. pontjának megfelelõen. Megkérdezem: kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát lezárom.

A harmadik vitaszakasz következik az ajánlás 78-82. pontjai szerint. Megkérdezem: kíván-e valaki szólni a vita e szakaszában. (Senki sem jelentkezik.) Tisztelt Országgyûlés! Mivel felszólaló nem jelentkezett, a vita e szakaszát - és egyben a részletes vitát - lezárom.

Megkérdezem Kökény Mihály népjóléti miniszter urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelõzõen kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. A válaszadás lényegében megtörtént. (Dr. Kökény Mihály: Túl kevesen vagyunk, ezért most nem. De ez nem jelenti azt, hogy nem fogok szólni.)

Tisztelt Országgyûlés! A módosító javaslatokról a késõbbi ülésünkön határoz az Országgyûlés.

Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapunkon a módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében két elõterjesztés általános vitájának lezárására nem került sor. Ennek értelmében tehát a munka törvénykönyvérõl szóló 1992. évi XXII. törvény módosítását kezdeményezõ T/4019. számú törvényjavaslat, valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról és a könyvvizsgáló tevékenységrõl szóló T/4102. számú törvényjavaslat általános vitáját lezárom. Az elõterjesztések részletes vitára bocsátására a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Papp Pál képviselõtársunk, Magyar Szocialista Párt, "Mikor kerül ismét méltó helyére Baross Gábor szobra?" címmel. Megadom a szót a képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap