Szilágyiné Császár Terézia Tartalom Elõzõ Következõ

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA (KDNP): Köszönöm szépen a válaszát, miniszter úr. Én természetesen változatlanul úgy gondolom, hogy a privatizációs szerzõdésben megfogalmazott garanciavállalás, az új társaságok 8 százalékos profitbiztosítása volt a cél az energiaár- emelés ügyében, és ezeket a terheket hárították tovább.

Kérdezem továbbá, hogy a másfél milliárd forint ön szerint egy-egy kisfogyasztót illetõen mire elég: húsz forintra, ötven forintra vagy esetleg száz forintra? És hadd mondjam meg önnek, hogy az én választókerületemben, az én megyémben élõ igazán rászorult állampolgárok nem olvasnak Magyar Közlönyt.

Az a véleményem, hogy ez az összeg is és a körülötte folyó káosz, az egész csak a kormány propagandacéljait szolgálja, félrevezetik az igazán rászorulókat, és néhány forintot vagy esetleg néhány száz forintot fognak csak kapni, és ezt is csak a villamos energia esetében, legalábbis egyelõre, miközben több ezer forintos energiaár- emelést (Az elnök a csengõ megkocogtatásával jelzi az idõ leteltét.) kell elviselniük.

Köszönöm. (Taps a KDNP padsoraiból.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap