Morvai Ferenc Tartalom Elõzõ Következõ

MORVAI FERENC (FKGP): Köszönöm a válaszadást, miniszter úr. Az 1995- ben elhangzott interpellációm nyomán több postai alkalmazott és az ügyben érintettek többször kérdést intéztek hozzám, hogy hol tart ez az ügy, miközben látják, hogy felépültek azok az ominózus házak, azt pedig tapasztalták, hogy az általuk vélelmezett vagy gyanúsított vezetõknek a hajuk szála sem görbült.

Tekintettel arra, hogy a többszöri írásbeli levelemre nem kaptam önöktõl semmilyen konkrét választ, ezért kellett most az interpellációmat megtennem.

Egyébként a Budapesti Rendõr-fõkapitányság vizsgálati osztálya engem csupán arról értesített, hogy Doros Béla úrral szemben valóban nem merült fel semmilyen adat, hogy bûncselekményt követett volna el, ezért vele szemben büntetõeljárást nem folytattak; viszont arról értesített, hogy a Hírép Kft.-vel szemben a büntetõeljárás folyamatban van. Pontosan ezért - s nem azért, mert a belügyminiszter úr kérte - én kötelességemnek tartom most itt kijelenteni, és elnézést kérni Doros Béla úrtól, hogy a munkatársai által tett írásos nyilatkozatokra figyelemmel bûncselekmény elkövetésével gyanúsítottam... - ezt most visszavonom, és mindenki elõtt elnézést kérek tõle, és megkövetem õt. (Taps.)

Egyébként a belügyminiszter úr válaszát elfogadom. Köszönöm szépen. (Taps.)

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap