Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Tehát határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyûlést, tárgysorozatba veszi-e dr. Torgyán József képviselõ úr H/2062. számon benyújtott önálló indítványát. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Kérem Lezsák Sándor képviselõ úr gépét bekapcsolni. Az õ szavazatát is figyelembe véve - igen szavazat - kimondom a határozatot:

Az Országgyûlés 75 igen szavazattal, 189 ellenszavazattal és 14 tartózkodás mellett az önálló indítvány tárgysorozatba-vételét nem fogadta el.

Kérem Szabó Rudolfné és Bakai Zoltán gépét is bekapcsolni, Iványi Tamásét is.

(17.20)

És kérem képviselõtársaimat, ha hiányzásukat jelentették, akkor jelentsék megérkezésüket is, hogy idõben be tudjuk kapcsolni a gépet.

Tisztelt Országgyûlés! A gazdasági bizottság december 18-ai ülésén Gyimóthy Géza képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, az állami gazdaságok privatizációjának felülvizsgálata, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálóbizottság létrehozása tárgyában benyújtott H/3567. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba- vétel ügyében az Országgyûlés döntsön.

Megadom a szót Gyimóthy Géza képviselõ úrnak.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap