Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Azt hiszem, közös érdekünk, hogy képviselõtársaim elfoglalják helyüket és megkezdjük a munkát. Pillanatokon belül határoznia kell a Háznak, de még nem határozatképes az ülés.

Tisztelt Országgyûlés! Azt is el kell mondanom, hogy a határozathozatalok végén az ülést berekesztem. Tehát ha minél hamarabb fejezzük be a munkát, annál hamarabb fejezzük be egész napi tevékenységünket. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyûlés! A ma reggeli bizottsági elnöki értekezlet javaslata alapján ajánlás készítésére, illetõleg tárgysorozatba- vételrõl való döntésre az Országgyûlés elnöke kijelölte a bizottságokat. Az érintett bizottságok közvetlenül kaptak errõl értesítést, más érdeklõdõk a szokásos helyen tájékozódhatnak.

Tisztelt Országgyûlés! Bejelentem, hogy a mûemlékvédelemrõl szóló törvényjavaslathoz újabb módosító javaslatokat nyújtottak be, erre figyelemmel az elõterjesztés záróvitájára és zárószavazására késõbbi idõpontban kerül sor.

Tisztelt Országgyûlés! A költségvetési bizottság március 26-i ülésén dr. Torgyán József képviselõtársunk, Független Kisgazdapárt, az egészségügyi hozzájárulásról szóló 1996. évi LXXXVIII. törvény hatályon kívül helyezésérõl szóló T/4017. számú önálló indítványának tárgysorozatba-vételét elutasította. A Független Kisgazdapárt képviselõcsoportja kérte, hogy a tárgysorozatba-vétel tárgyában az Országgyûlés határozzon.

Megadom a szót Torgyán József képviselõ úrnak, az önálló ndítvány elõterjesztõjének; a tisztelt Ház figyelmét pedig felhívom, hogy nagy figyelemmel hallgassuk a képviselõ úr szavait.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap