Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Országgyûlés! Soron következik az 1997. évben tervezett, országgyûlési hozzájárulást igénylõ egyes csapatmozgásokról szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatala. Az elõterjesztést H/4260. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Mivel az elõterjesztéshez senki nem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyûlést, hogy elfogadja-e az 1997. évben tervezett, országgyûlési hozzájárulást igénylõ egyes csapatmozgásokról szóló országgyûlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 288 igen szavazattal, 21 ellenszavazat és 2 tartózkodás mellett az országgyûlési határozati javaslatot elfogadta. (Zaj.)

Mivel a képviselõcsoportok nem jelzik hozzászólási szándékukat, soron következik, tisztelt Országgyûlés, a társadalmi szervezetek költségvetési támogatásának elosztásáról szóló országgyûlési határozati javaslat zárószavazása. Az elõterjesztést H/4298. számon, az egységes javaslatot pedig H/4298/5. számon kapták kézhez képviselõtársaim. Mivel az egységes javaslathoz senki sem nyújtott be módosító javaslatot, a határozathozatal egyetlen döntést igényel.

Megkérdezem Akar László államtitkár urat, kíván-e a kormány nevében nyilatkozni. (Zaj.) Kis figyelmet kérek, tisztelt Országgyûlés!

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap