Elnök Tartalom Elõzõ

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Országgyûlés! Felhívom képviselõtársaim figyelmét, hogy a javaslatsor elfogadása kizárja az ajánlás 10. pontjában lévõ javaslat elfogadását.

A szavazásra feltett módosító javaslatsor minden elemét támogatja az elõterjesztõ.

Tisztelt Országgyûlés! Elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés a módosító javaslatokat 265 igen szavazattal, 1 ellenszavazat és 33 tartózkodás mellett elfogadta.

Tisztelt Országgyûlés! Most arról a módosító javaslatról határozunk, amelyet az elõterjesztõ nem támogatott, és a támogatott módosító javaslatok elfogadása után még szavazni lehet róla.

Az ajánlás 6. pontjában Tokár István és képviselõtársai a törvényjavaslat 5. § (3) bekezdésében a vámtörvény 7. § (2) bekezdése módosítását kezdeményezik. Ebben a vámbiztosítékra vonatkozó rendelkezést kívánják megváltoztatni. A javaslatot a bizottságok nem támogatják. És a tisztelt Országgyûlés? Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 58 igen szavazattal, 199 ellenszavazat és 47 tartózkodás mellett a módosító javaslatot nem fogadta el.

(17.50)

Tisztelt Országgyûlés! Határozathozatalunk végére értünk, a zárószavazásra várhatóan a jövõ heti ülésünkön kerül sor.

Az Országos Rádió és Televízió Testület 1996. évi tevékenységérõl szóló beszámolóról és az abból adódó feladatokról szóló országgyûlési határozati javaslat határozathozatalára - mivel egyeztetésekre kerül még sor - a jövõ heti ülésünkön kerül sor. (Zaj.)

Tisztelt Országgyûlés! Kis türelmet kérek még. A tegnapi napon további módosító javaslatok házszabályszerû benyújtása érdekében a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény módosítását kezdeményezõ törvényjavaslat általános vitáját nem zártuk le.

Az általános vitát most lezárom, és indítványozom a tisztelt Országgyûlésnek, hogy a törvényjavaslatot bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 278 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 25 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot részletes vitára bocsátotta.

Tisztelt Országgyûlés! A tegnapi ülésnapunkon sor került a nemzeti környezetvédelmi programról szóló országgyûlési határozati javaslat általános vitájának lezárására.

Ezért indítványozom, hogy az Országgyûlés az elõterjesztést bocsássa részletes vitára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyûlés 289 igen szavazattal, 2 ellenszavazat, 12 tartózkodás mellett az elõterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Ezzel, tisztelt Országgyûlés, mai ülésnapunkat berekesztem. Holnap reggel 8 órakor folytatjuk a munkánkat.

(Az ülésnap 17 óra 52 perckor ért véget.)

Tartalom Elõzõ

Eleje Honlap