Fodor István Tartalom Elõzõ Következõ

DR. FODOR ISTVÁN honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Képviselõ Úr! Én valóban egyetlen példát hoztam fel; felsorolásszerûen el tudom mondani: az én kimutatásom szerint - és ha az apparátus jó munkát végzett, akkor ez a kimutatás pontos - hat további miniszteri rendelet áll elõkészítés alatt, hadd ne soroljam fel, hogy melyik az a hat miniszteri rendelet. Ezeknek az esetében is nagyjából ugyanolyan jellegû problémákról van szó, mint amikre vonatkozóan részletesen elemeztem egy példát az elsõ két percben.

Én azt tudom ígérni - illetve ki tudom jelenteni, és remélem, hogy ezért vállalhatom a felelõsséget is -, hogy ezekben a kérdésekben sem szünetelnek az intézkedések; a honvédségnél az életnek menni kell, és az intézkedések tartalmi része egybevág a szolgálati törvény rendelkezéseivel; az eljárási szabályokat illetõen pedig amikor megjelennek a rendeletek, akkor utólagos korrekcióra kerülhet sor.

Engedjen meg, elnöknõ, még egy mondatot: az egésznek egyébként az a tapasztalata számunkra, hogy a szolgálati törvény módosítására lesz szükség még az õsz vagy a következõ tavasz folyamán. Köszönöm a figyelmüket.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap