Elnök Tartalom Elõzõ Következõ

ELNÖK: Tisztelt Kádár Béla elnök úr, nem adom meg a szót a költségvetési bizottság elnökének, mert a napirend elõtti hozzászólás azt a címet viseli, hogy "Idegenszerû kormány, polgári ellenzék". Az, hogy mi kerül szóba egy-egy vita kapcsán, ezen az alapon az összes bizottsági elnök felszólalhatna, úgyhogy nem látom indokát annak, hogy megadjam a szót, elnézést kérek. (Zaj a jobb oldalon. - Közbeszólások ugyanonnan: Házszabály! Az a vita!)

Kérem szépen, meg kell nézni, hogy a napirend elõtti nyilvántartás szerint az érintett bizottságnál a frakcióvezetõ úr megjelölte-e a költségvetési bizottságot mint... (Dr. Dávid Ibolya: Nem kell!) De igen, meg kell, tisztelt képviselõ asszony. Nem adom meg a szót a költségvetési bizottság elnökének, elnézést kérek. Ügyrendi javaslat pedig, képviselõ asszony, huszonötödször mondom, hogy napirend elõtti vita során nincsen.

Szabó Zoltán államtitkár úrnak adom meg a szót... (Dr. Dávid Ibolya: Házszabály!) Nem adom meg a szót, képviselõ asszony, hiába mondja azt, hogy Házszabály!

Szabó Zoltán államtitkár úré a szó.

Tartalom Elõzõ Következõ

Eleje Honlap